Få de trin og redskaber der skal til, for at du kan realisere din podcastdrøm.

Kurset er til dig, der: 

  • Gerne vil podcaste, men er udfordret på den tekniske del.

  • Er i tvivl om, hvilket podcast-udstyr du skal vælge.

  • Har en klar ide og et koncept, men mangler konkret viden om redigering, hosting og udgivelse i iTunes

  • IKKE har et koncept, men gerne vil have inspiration og feedback til at udvikle din podcast


Kurset er bygget op i 6 enkle trin
(det er vores håb, at det vil føles næsten, som om vi sad ved siden af dig og heppede)

Hvert trin er en blanding af step-by-step video-guides, PDF’er og lydfiler. Vi guider dig stille og roligt igennem trinene mod målet: At få din podcast ud til dine lyttere!

De 6 trin indeholder:

1. Få styr på dit koncept
Hvad skal din podcast hedde? Hvilken rolle har du som vært? Hvor lange skal episoderne være, og hvor ofte skal de udkomme?
Uanset om du allerede har styr på dit koncept eller mangler inspiration – så hjælper vi dig på vej!

2. Vælg det rigtige udstyr
Vi giver dig et overblik over podcast-udstyr og vores bedste anbefalinger udfra dine behov og budget.

3. Optagelse og redigering i Hindenburg
På kurset benytter vi os af det dansk-producerede lydredigeringsprogram Hindenburg, som er udviklet til journalister, podcastere og alle andre, der gerne vil formidle via lyd. Gennem video-guides lærer du de mest basale funktioner: hvordan du optager, klipper, tilføjer musik mm.

4. Udgivelse i Libsyn
Din podcast har brug for hosting (et hjem, hvor den kan flytte ind).Til det har vi valgt Libsyn, der er verdens største podcast-netværk. Her hjælper vi dig med at oprette dit show og få din podcast uploadet og udgivet. 

5. Del din podcast i iTunes og på sociale medier

RSS-feed, hva’ for noget? Vi har gjort fejlene på forhånd og vil nu simpelt og sikkert guide dig til at bygge dit podcast-feed (og hvis du ikke ved, hvad det er, så skal vi nok forklare dig det), så du kan få din podcast ud i verden.


6. BONUS
Vi har spurgt, nogle af kongerigets dygtigste og mest erfarne podcastere, om de vil komme med et par råd til dig, der er nybegynder. De har sagt ja – og du får derfor guldkorn fra nogle af de bedste!

+ Kurset giver dig også 3 måneders gratis adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor du kan få vores sparring og feedback – og blive fejret, når du når i mål! 

Sådan fungerer kurset:
Alt materialet ligger og venter på dig i et lukket online-kursusrum. Når du har købt kurset, modtager du en velkomst-mail med et link til kurset. Her vil du kunne oprette dig som bruger på siden. Du kan downloade al materialet til din egen computer (det er dit til evig eje).

Pris
1500kr. inkl. moms